Lõputöö raames valmis kunstnikuraamat „Öö“, mis on kokku pandud eri formaatidest, elementidest ja materjalidest. Eesmärk oli luua lugejale kogemiseks huvitav, visuaalne ja interaktiivne lugu, kus suur rõhk on illustratsioonidel, mis on loodud digitaalselt ning skaneeritud analoogseid materjale kasutades. Eksperimentaalse kunstnikuraamatu loomisel avastasin mitmel moel ka enda loomingulist vabadust. 

Raamatul on läbiv lugu, mis on kirjutatud luulevormis. Luule käsitleb isiklikke tundeid ja läbielamisi ning selle keskseks teemaks on öö: kõik see armastus ja kurbus, õrnus ja viha, mis on peidetud pimedusse. 

  

As part of the thesis, I created an artist’s book titled “ÖÖ” (Eng night) combining different formats, elements, and materials. The goal was to create an engaging, visual, and interactive story, with a strong emphasis on illustrations created digitally and scanned from analogue materials. In the process of creating the experimental artist’s book, I discovered various ways to express my creative freedom. 

The book has a cohesive narrative written in poetic form. The poetry explores personal feelings and experiences, with the central theme being the night: all the love and sadness, tenderness and anger hidden in the darkness. 

Failid