Lõputöö praktiliseks tulemuseks on kaks kuud kestev graafikanäitus „KERA“, mis on inspireeritud Gruusias veedetud praktikast. Näitusel on eksponeeritud 12 graafilist teost ja kaks tekstiiliteost ning valik trükiplaate, mis kõik annavad edasi teises riigis kogetud emotsioone, nähtut ja mõtisklusi identiteedi ja inimeseks olemise teemal. 

Uurimuslik osa annab ülevaate Gruusia ja Eesti suhetest ning minu praktikakogemusest teises inspireerivas kultuuriruumis. Töö uurib seoseid kahe väikese rahva vahel ning mõtiskleb identiteedi erinevuste ja sarnasuste üle, millest inspireerituna sündisid ka näituse kontseptsioon ning algne idee. 

 The practical outcome of the thesis is a two-month-long graphic exhibition titled “KERA,” inspired by my internship in Georgia. The exhibition features 12 graphic works, two textile works, and a selection of printing plates, all conveying emotions, observations, and reflections on identity and being human experienced in another country. 

The research part provides an overview of the relationship between Georgia and Estonia and my internship experience in another inspiring cultural environment. The thesis explores the connections between two small nations and reflects on the differences and similarities in identity, which inspired the concept of the exhibition and the initial idea. 

 

Failid