UTE on kaheksast komplektist koosnev naturaalsetes toonides rõivakollektsioon, mis on valminud Muhumaa lammaste villast. Kollektsiooni alguspunktiks oli kolmanda kursuse silmuskudumise õppeaine ja seal omandatud teadmised ja oskused. Lapsepõlvemälestused traditsioonilistest kudumitest andsid meile tõuke otsida kollektsiooni kavandamisel uusi ja põnevaid lahendusi. Mängides erinevate kihtide, aukude, asümmeetria ja läbipaistvusega näitame oma kollektsiooniga, et ka villane kudum võib olla kerge ja mänguline rõivaese.

2022. Aastal jõudis UTE finalistide sekka kolmel eriilmelisel moeetendusel: Mood-Performance-Tants, Antoniuse moeetendus ja ERKI moeshow


UTE is an 8-part knitwear collection made of local sheep´s wool in their natural shade. The starting point was the knitting course where the necessary skills were acquired. The collection was inspired by the childhood memories of classical knits and the experiments on how to create different shapes and textures from it. Playing around with layering, holes, asymmetry and transparency our aim was to show that woolen knitwear can be light and playful.

UTE was among the finalists at three fashion shows: MPT, ERKI and Antonius fashion show.

Teose andmed